Lidt om klubben

Rødovre Atletik Club

Vi er Rødovre og omegns forening for atletik, løb og motion, og vi har eksisteret siden 1953.

Vi er en meget social klub, som dyrker samværet med hinanden og glæden ved at dyrke motion i fællesskab.

Klubbens fulde navn er Rødovre Atletik Club, den har hjemsted på Rødovre Stadion, Elstedvej 40 i Rødovre, hvor vi dels træner på stadion, men også løber omkring Damhussøen, Utterslev Mose, ved Vestvolden eller i Vestskoven.

Cirka en gang hver 4. lørdag tager vi ud og løber andre steder, ligesom klubben også sponserer visse udvalgte løb, som medlemmerne gerne vil løbe.

Vi har i de sidste mange år haft en del medlemmer både til Berlin Marathon, Hamborg Marathon stafet (4 på et hold som til sammen løber de 42,195 km) og Flensburg Marathon stafet (fra 2-7 på et hold).

Vi er ca. 100 "voksne" medlemmer, hvoraf ca. 30 stykker træner fast hver mandag, onsdag og lørdag efter et fastlagt træningsprogram. Vi træner i forskellige hastighedsgrupper, så alle kan være med.

Klubben har de senere år mest været præget af løbere, både de mere seriøse der deltager på klubbens hold i baneturneringen og vinterturneringen, samt stiller op i diverse mesterskaber både på bane og i terræn, men mange kommer bare for at løbe med en stille og rolig tur omkring Damhussøen eller -engen. 

 Nogle af de voksne gør sig også i de mere tekniske discipliner som baneløb, spring, kast og forhindringsløb.

Ønsker du at vide mere så kontakt

formand Stig Kongsborg på mail

Stig@Kongsborg.dk